El divendres a la vesprada, va tindre lloc a Olocau un taller de cuina ràpida i saludable que va concloure amb un gran acolliment i una enorme satisfacció dels assistents.
La iniciativa, organitzada per la Regidoria de Servicis Socials i impartida per la dietista Cristina Bochons, impulsora del projecte L’Altra Cuina, va estar emmarcada en la Setmana Cultural de l’Associació de Jubilats i Pensionistes i va congregar a 24 persones en l’Espai Co-Working.
L’activitat, de caràcter teoricopràctic, va entusiasmar a tots i totes amb les receptes que es van presentar durant una sessió molt amena, dinàmica i participativa. Saboroses propostes (com una crema de xocolate lleugera, uns rotllets d’espinacs o un humus clàssic) que combinaven la rapidesa en la seua elaboració i la qualitat amb ingredients saludables. A més, es va oferir una breu xarrada sobre nutrició i, per a finalitzar, va haver-hi una degustació de les diferents elaboracions.
La regidora de Sanitat, Servicis Socials, Benestar Animal, Igualtat i Dona, Olga Brínquez, va estar també present en el taller i va poder comprovar de primera mà el seu èxit, que s’unix al de l’anterior iniciativa gastronòmica celebrada a Olocau: el taller d’aperitius saludables de desembre de l’any passat.








